Comanda

Dupa transmiterea acestei cereri de comanda, veti primi un email cu continutul acesteia si veti fi contactat de un consilier Maxipiese pentru validarea compatibilitatii, disponibilitatii si a preturilor.

Dupa confirmarea termenului de livrare si a pretului final, comanda va deveni valida si va fi procesata si livrata catre dvs.

Produsele comrcializate de catre Maxipiese sunt noi si sunt livrate in ambalajele lor originale. Pentru verificarea continutului ambalajelor, toate produsele sunt desigilate si verificate la primirea de la furnizori, inaintea livrarii catre dvs.

In cazul comandarii de seturi de piese gen kit distributie, kit ambreiaj etc, este posibil ca unii producatori (gen Luk, Sachs, Dayco, SKF, Valeo, Bosch...) sa livreze unele piese din acest set de la alti producatori de calitate comparabila sau mai buna. Acest lucru este un standard al industriei automotive din zilele noastre, cand producatorii din domeniu colaboreaza intre ei. Nu este un lucru deosebit daca intr-un kit de ambreiaj Sachs veti regasi ca a fost produs de Luk sau un cit de distributie INA contine o pompa de apa Hepu.

Garantie

Toate piesele vor trebui sa fie montate de un service autorizat RAR. De asemenea piesele noi vor trebui verificate vizual ca sunt identice ca forma cu cele vechi, inainte de montajul acestora!

Toate produsele beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare, in speta a legii 449/2003 si og 21/1992.

Garantie produselor este de maxim 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoanele fizice. Exceptie fac produsele cu durata de viata mai mica, gen acumulatori care beneficiaza de o garantie de 6 luni sau produsele consumabile (gen filtre, uleiuri, placute si discuri de frana, elemente de suspensie, stergatoare, becuri etc) unde garantia este de 3 luni. Pentru produsele cu o durata de viata mica de 24 de luni, garantia este egala cu durata de viata.

Piesele nu se vor monta in combinatii cu piese vechi. De exemplu nu se va monta o pompa de apa cu o curea de distributie veche sau un ambreiaj cu un cilindru receptor vechi.

Nu se ofera garantie pentru piesele pentru care nu se respecta regimul de folosire, cum ar fi suprasolicitare, lovituri, accidente, neefectuarea reviziilor periodice specifice.

Garantia se acorda prin schimbarea piesei cu alta noua acelasi model sau daca nu acesta nu mai este disponibil cu altul similar sau prin restituirea contravalorii acesteia.

Pentru a beneficia de garantie, este necesar sa prezentati:

- copie dupa actul de achizitie emis de MaxiPiese (bon fiscal / factura)

- copie dupa factura si devizul emise de service-ul autorizat RAR care a montat piesa

- copie dupa talonul masinii

- copie dupa devizul de constatare a defectiunii emis de un service autorizat RAR.

- copie dupa autorizarea RAR a service-urilor implicate in proces

Neprezentarea tuturor actelor de mai sus va conduce la anularea garantiei datorita nerespectarii conditiilor de utilizare.

Retur

Returul se poate face in termen de 14 zile de la primirea produselor. Solicitarea de retur se va finaliza in maxim 15 zile de la primirea pieselor.

Piese ce se doresc returnate trebuiesc predate fie la locatia fizica de unde au fost ridicate, fie prin curier.

Costul trimiteri prin curier este suportat de catre cumparator. Nu transmiteti colete cu solicitare de plata ramburs. Returul banilor aferenti piesei vor fi achitati dupa verificarea respectarii conditiilor de retur ale piesei.

Conditii retur:

- piesa trebuie sa fie returnata in ambalajul original nedeteriorat, cu etichetele si toate inscriptionarile si impreuna cu toate accesoriile specifice livrate (ex o-ringuri, suruburi, etc)

- prezinta urme de montaj, lovituri, vopsire, sudura

- NU sunt produse comandate special pentru dvs si pentru care vi s-a solicitat achitarea in avans (piese de origine OE, piese programate gen airbag, centuri de siguranta etc)

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus, vi se va comunica costul aducerii acestora in parametri pentru a putea fi revandute.