In urma trimiteri cererii de comanda din partea dvs, un consultant MaxiPiese va contacta in vederea stabilirii modalitatii de livrare.

In cazul in care ati optat pentru "Ridicare din sediu", veti fi informat in momentul in care au sosit produsele dvs si puteti veni pentru preluarea acestora. Aceasta modalitate de comanda este gratuita.

Daca se opteaza pentru livrare prin curier, in functie de valoarea comenzii se pot aplica taxe de transport.

Pentru comenzile de maxim 15kg costul de transport se achita o taxa unica de 20 lei pentru valori mai mici de 500 de lei, pentru valori mai mari livrare este gratuita. Pentru coletele ce depasesc 15kg se va achita o taxa suplimentare de 1 lei/kg depasit.

Bateriile nu se pot trimite prin curier, ci doar ridica din sediu MaxiPiese.

Pentru produse voluminoase la care firmele de curierat iau in calcul greutatea volumetrica, vi se va comunica costul de tranport de catre consultantul de vanzari.
limita a 15kg! 

La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea acestuia. Daca acesta este deteriorat va rugam fie sa refuzati primirea acestuia, fie sa completati pe AWB-ul coltetului acest lucru.

Toate livrarile prin curier beneficiaza de "Deschidere si verificare pachet". Inainte de a achita valoarea rambursului, va rugm la primirea coletului sa verificati continutul acestuia si daca corespunde cu comanda  dvs. si sa solicitati curierului sa noteze pe AWB eventualele reclamatii.