In urma trimiteri cererii de comanda din partea dvs, un consultant MaxiPiese va contacta in vederea stabilirii modalitatii de livrare.

In cazul in care ati optat pentru "Ridicare din sediu", veti fi informat in momentul in care au sosit produsele dvs si puteti veni pentru preluarea acestora. Aceasta modalitate de comanda este gratuita.

Daca se opteaza pentru livrare prin curier, in functie de valoarea comenzii se pot aplica taxe de transport.

Pentru comenzile de maxim 20kg costul de transport se achita o taxa unica de 20 lei pentru valori mai mici de 500 de lei, pentru valori mai mari livrare este gratuita. Pentru coletele ce depasesc 20kg se va achita o taxa suplimentare de 1 lei/kg depasit.

Bateriile se livreaza numai in Bucuresti si Ilfov, iar costul este de 20 lei pentru bateriile mai mici de 80Ah si 30 lei pentru cele mai mari de 80 Ah, indiferent de valoarea comenzii. Pentru restul de judete, acestea nu se pot livra.

Pentru elementele de caroserie (bara, aripa, etc) taxa de livrare este de 80 lei / bucata indiferent de valoare acestora.

Pentru produse voluminoase la care firmele de curierat iau in calcul greutatea volumetrica, vi se va comunica costul de tranport de catre consultantul de vanzari.
limita a 20kg! 

La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea acestuia. Daca acesta este deteriorat va rugam fie sa refuzati primirea acestuia, fie sa completati pe AWB-ul coltetului acest lucru.

Toate livrarile prin curier beneficiaza de "Deschidere si verificare pachet". Inainte de a achita valoarea rambursului, va rugam la primirea coletului sa verificati continutul acestuia si daca corespunde cu comanda  dvs. si sa solicitati curierului sa noteze pe AWB eventualele reclamatii.