In urma trimiteri cererii de comanda din partea dvs, un consultant MaxiPiese va contacta in vederea stabilirii modalitatii de livrare.

In cazul in care ati optat pentru "Ridicare din sediu", veti fi informat in momentul in care au sosit produsele dvs si puteti veni pentru preluarea acestora. Aceasta modalitate de comanda este gratuita.

Daca se opteaza pentru livrare prin curier, in functie de valoarea comenzii se pot aplica taxe de transport.

Pentru comenzile de maxim 20kg costul de transport se achita o taxa unica de 25 lei pentru valori mai mici de 600 de lei, pentru valori mai mari livrare este gratuita. Pentru coletele ce depasesc 20kg se va achita o taxa suplimentare de 1 lei/kg depasit.

Pentru bateriile mai mici de 80Ah costul este de 30 lei pentru bateriile  si 40 lei pentru cele mai mari de 80 Ah, indiferent de valoarea comenzii.  Preturile includ taxa de 10% pentru bateria veche.

Pentru elementele de caroserie (bara, aripa, etc) taxa de livrare este de 100 lei / bucata indiferent de valoare acestora.

Pentru produse voluminoase la care firmele de curierat iau in calcul greutatea volumetrica, vi se va comunica costul de transport de catre consultantul de vanzari.
limita a 20kg! 

La primirea coletului va rugam sa verificati integritatea acestuia. Daca acesta este deteriorat va rugam fie sa refuzati primirea acestuia, fie sa completati pe AWB-ul coltetului acest lucru.